fbpx

VESTERGÅRDEN 2

Boligforeningen 3B

Se mere

VESTERGÅRDEN 2

Boligforeningen 3B

Læs projektets egen beskrivelse

Boligforeningen 3B’s boligafdeling Vestergården 2 i Herlev, der består af i alt 221 rækkehuse i to etager, har fået foretaget tagudskiftning samt vinduesudskiftning af vinduer i tagfladen til nye større vinduer, der bidrager med forøget sollysindfald i boligerne og dermed en væsentlig forøgelse af indeklimaet i boligerne.

Vestergården 2 er en almen boligafdeling, opført som rækkehuse i 2 etager i 1954/57 og består af 221 2-4 rumsrækkehuse.

Om Boligforeningen 3B
Boligforeningen 3B er en af Danmarks største almene boligorganisationer med godt 12.700 boliger i hovedstadsområdet. 3B har tradition for at tage et stort socialt ansvar, gå nye veje og udvikle nye løsninger inden for den almene sektor. I 3B har vi ambition om, at være professionelle og løse vores opgaver på et højt fagligt niveau. Det er altafgørende for 3B, at vi kontinuerligt kan tilbyde gode og tidssvarende boliger, der kan danne ramme om Det gode liv for alle. Det betyder, at vi deltager aktivt i udviklingen af nye socialt og miljømæssigt bæredygtige byer, boligområder, boformer og byggekoncepter, som giver vores beboere de bedste rammer for livsudfoldelse gennem hele livet. Vores ejendomsportefølje er generelt kendetegnet ved at have en høj arkitektonisk standard og vi arbejder meget bevidst med denne prioritering i alle vores byggesager.

I 2017 vedtog 3B et nyt Basis Byggeprogram, der i fremtiden skal være retningsgivende for alle vores byggesager. Når 3B renoverer eller bygger nyt, er det med afsæt i de tre spilleregler: ‘Fokuser på livskvalitet’, ‘Gør det enkelt’ og ‘Vis ansvarlighed’. Det er beboerne i 3B, der skal bo i, leve med og betale for de løsninger der til- og fravælges. Målet er, at vi skaber bebyggelser som vi i 3B kan være stolte af – både nu og i fremtiden.

Brugskvalitet

De nye og større tagvinduer på boligernes førstesal, bidrager til boligernes rumlighed og øget lysindfald.

Parter bag projektet

Bygherre: Boligforeningen 3B // Rådgiver: Bornebusch // Entreprenør: Adserballe & Knudsen

Sted

Højbjergvej 23-61, Digestykket 1-107 og 2-94, Skelhøjen 3-13 og 19, Skelstien 1-69, Vindebyvej 11-23
2730 Herlev

Realiseret

2016

Indstillingsår

2018

Anvendelse

Bolig

Areal

5.001-20.000m2