fbpx

VESTERBRO LEJLIGHED

RENOVERING AF STUEETAGE LEJLIGHED TIL MODERNE BOLIG MED NATURLIGE MATERIALER

Se mere

VESTERBRO LEJLIGHED

RENOVERING AF STUEETAGE LEJLIGHED TIL MODERNE BOLIG MED NATURLIGE MATERIALER

Læs projektets egen beskrivelse

Velkommen til Vesterbro-renoveringen – en fantastisk forvandling af denne lejlighed, der problemfrit kombinerer funktionalitet med æstetik og lover en harmonisk boligoplevelse. De vigtigste udfordringer i forbindelse med denne renovering drejede sig om at skabe ekstra plads gennem indførelsen af en hems, designe et rummeligt køkken og dyrke en rolig og fredfyldt atmosfære hele vejen igennem.

Indførelsen af en hems var et nøgleelement for at maksimere udnyttelsen af den ledige plads. Omhyggeligt integreret i lejlighedens layout fungerer hems som et alsidigt område, der giver et ekstra lag til forskellige funktioner såsom en hyggelig læsekrog, et hjemmekontor eller endda et ekstra soveværelse. Den innovative brug af lodret rum tilføjer ikke kun funktionalitet, men forbedrer også lejlighedens overordnede visuelle appel.

Køkkenet, der er hjertet i ethvert hjem, gennemgik et gennemtænkt redesign for at opnå en perfekt balance mellem stil og funktionalitet. Rigelige opbevaringsløsninger, moderne apparater og et velorganiseret layout blev implementeret for at sikre en problemfri madlavningsoplevelse. Vægten på rummelighed i køkkendesignet imødekommer ikke kun praktiske behov, men bidrager også til en åben og indbydende atmosfære.

En beroligende stemning var en topprioritet under hele Vesterbro Renovering. Bløde farvepaletter, naturlige materialer og strategiske belysningsvalg blev brugt til at skabe en oase af ro. Samspillet mellem teksturer og inkorporeringen af elementer inspireret af naturen bidrager til en følelse af ro, hvilket gør lejligheden til et ideelt tilflugtssted fra bylivets stress og jag.

Opmærksomhed på detaljer spillede en afgørende rolle for at opnå den ønskede æstetik. Gennemtænkt udvalgte møbler og indretningselementer komplementerer det overordnede design og tilføjer personlighed og varme til hvert rum. Resultatet er et sammenhængende og indbydende miljø, der problemfrit kombinerer praktisk med en rolig atmosfære.

I Vesterbrorenoveringen blev udfordringerne med at skabe ekstra plads, designe et rummeligt køkken og opdyrke en rolig atmosfære mødt med kreative løsninger, hvilket resulterede i en lejlighed, der ikke kun opfylder beboernes funktionelle behov, men også giver et oase af ro og fred stil. Velkommen til et hjem, hvor innovation og æstetik går sammen for at omdefinere moderne livsstil.

Parter bag projektet

Daria Pentas og Pentas Development ApS gennemførte renoveringsprojekt med brug af forskellige entreprenørvirksomheder i Københavnsområdet

Yderligere information om projektet

https://pentas.dk

Sted

HADERSLEVGADE 14, ST TV
1671 KØBENHAVN

Realiseret

2023

Indstillingsår

2024

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500m2