fbpx

Trekløverhallen i Stepping

Læs projektets egen beskrivelse

I Stepping i Kolding er en gammel udtjent idrætshal omdannet til et moderne idræts- og kulturcenter med masser af fleksible udfoldelsesmuligheder.

Hallen er åbnet op med store glaspartier, så brugerne på vej mod hallen kan se, hvad der sker inde i den, og brugerne indeni hallen kan opholde sig i lysere og rarere omgivelser.

Hallen har fået tre nye tilbygninger, hvor hver tilbygnings tagflade føres helt ned til jorden. En tagflade med ovenlyskupler, en anden med værestedstrappe, og en tredje, der kan bruges af skatere på rulleskøjter eller skateboards.

Indvendig er Trekløverhallen meget fleksibel. De mange nye lokaler kan opdeles og ændre størrelse alt efter behov – inklusiv selve idrætshallen, der er udstyret med en foldevæg, der kan adskille den store idrætsbane. Med tilbygningerne skabes også en række mindre nicher både indvendigt og udvendigt, som kan udnyttes til række aktiviteter.

Hallen i Stepping er en del af Lokale og Anlægsfondens projekt “Nyt liv i gamle haller”. Her blev tre udtjente idrætshaller parret med tre arkitekter, for at vise at det er muligt at gøre en gammel hal til et moderne idræts- og kulturcenter med spændende arkitektur og fleksibel funktionalitet for kun 10 mio. kr. og med en udvidelse af grundarealet på maksimalt 10 procent.

Parter bag projektet

GPP Arkitekter

Sted

Søndre Allé 30
6070 Christiansfeld

Realiseret

2012

Indstillingsår

2015

Anvendelse

Kultur

Areal

501-5.000m2