fbpx

Steel House Copenhagen

Transformation af Dansk Metals hovedsæde til newyorker inspirerede hostel

Se mere

Steel House Copenhagen

Transformation af Dansk Metals hovedsæde til newyorker inspirerede hostel

Læs projektets egen beskrivelse

Det newyorker inspirerede Steel House Copenhagen sætter helt nye standarder for nutidens city hostels. Ejendommens centrale beliggende, tæt på Vesterport Station og Hovedbanegården, sammenholdt med bygningens kompakte fysiske struktur, har gjort bygningen ideel til indretning for hostel.

Bygningen, som tidligere rummede hovedsæde for Dansk Metal, er opført med facader i corten stål, hvilket gør navnet Steel House Copenhagenl endnu mere rammende. Konceptet er videreført i bygningens indre, hvor rå elementer, bløde teksturer og rustikt interiør dominerer publikumsområderne, som alle er placeret i stueetagen og øvre kælderplan. Installationer er ligeledes holdt synlige for at understrege temaet.

Brugskvalitet

Arp-Hansen Hotel Group opkøbte i 2015 Dansk Metals tidligere hovedsæde i Nyropsgade 38 med henblik på at indrette det tidligere kontorhus til et nyt luksus hostel. Ambitionen har været at skabe et hostel med en rå atmosfære i enestående format, med en unik central beliggenhed og med fælles faciliteter i særklasse.

Eksempelværdi

Steel House Copenhagen er et alternativ til de traditionelle hoteller i København, der byder på en kombination af billig overnatning og cool indretning med et væld af faciliteter som fx fitness rum, svømmebassin, en mindre biograf samt vaskeri, hvor gæsterne selv kan forestå deres tøjvask. Værelserne er indrettet med kompakte værelser, for 2, 4, og 6 personer, med de nødvendige faciliteter for overnatning. En del af værelserne på øverste etage har desuden egne tagterrasser, hvorfra den storslåede udsigt over søerne og byen kan nydes. Den centrale beliggenhed gør stedet attraktivt uanset om du er backpacker eller rejser med familie.

Solidt samarbejde

Renoveringen er udført af et fasttømret team der gennem mange år har udført renovering og nybyggeri af hoteller. Det tætte og stærke samarbejde har sikret en smidig og ukompliceret byggeproces fra start til slut. Teamet har bestået af totalentreprenør Arpe & Kjeldsholm, Arkitekt ARKIDÉ mens EKJ har stået for projektering af alle ingeniørfaglige discipliner.

Udførelseskvalitet

Se ovenstående tekst

Parter bag projektet

Bygherre: Arp-Hansen Hotel Group A/S
Arkitekt: ARKIDÉ
Ingeniør: EKJ Rådgivende Ingeniører AS

Sted

Herholdtsgade 6
1605 København

Fotos: EKJ Rådgivende Ingeniører AS

Realiseret

2017

Indstillingsår

2019, 2020

Anvendelse

Øvrige

Areal

5.001-20.000m2