fbpx

Solmoduler til røde miljøer Svendborg

RØDE SOLCELLEMODULER TIL TEGL

Se mere

Solmoduler til røde miljøer Svendborg

RØDE SOLCELLEMODULER TIL TEGL

Læs projektets egen beskrivelse

Solceller 100% integreret i taget, med et nyt unik monterings system der passer til de fleste røde tegl alm. – nu også i røde og sorte farver Dansk Solenergi har udviklet nogle unikke patenteret energi moduler, der giver arkitekter og ingeniører en fleksibilitet i design og kreativitet, der ikke er set før. Vi flytter forståelsen af solceller til et helt nyt stadie, som vi kalder HEM ENERGI MODULER. HEM ENERGI MODULER kan indgå fuldt ud som et bygge element til det ønskede materialevalg og design og med hensyn til CFR (Colour, Form and Refleksion degree).

Modulerne kan indgå i alle bygningsdele, kun du sætter begrænsningerne for vores moduler. Med over 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en ‘know-how’ udover det sædvanlige, og har klaret udfordringer, der for de fleste synes umulige.

Alle solcelle moduler bliver produceret på vores fabrik i Danmark, som er bygget således, at CO2 udslippet er minimalt ved produktionen. På trods af at vi har Danmarks største produktionsfacilitet til solceller, er vi meget fleksible ift. ønsker og specifikationer.

Et eksempel på et projekt, Dansk Solenergi har udført, er en bygning i Svendborg, som de har beklædt med teglrøde solceller. Solcellerne er valgt i en tone mørkere end teglstenene, som i dette tilfælde bliver mørkere med tiden og dermed vil få samme farve som solcellerne. Med de farvede solceller er der således lagt op til en symbiose mellem teknik og æstetik, som vi forudser, vil blive udbredt i stor skala verden over – og som udgør en af løsningerne på de klimaudfordringer, vi står overfor.
Modulet kunne også vælges i andre nuancer som tilpasses det omgivne miljø, der nærmest ville gøre dem usynlige. Vi kan producere moduler op til LxB 2,7x 1,7 m.
Modulerne kommer med indbygget monteringssystem til facader og tage og med samme tætnings grad som traditionelle tegl og skifer bæklædninger.
Med over 25 års erfaring i branchen har Dansk Solenergi opbygget en ‘know-how’ udover det sædvanlige og har klaret udfordringer, der for de fleste syntes umulige.
Alle solcelle¬moduler produceres på egen fabrik, der er Danmarks største produktionsfacilitet indenfor solceller. Fabrikken er endvidere bygget således, at der er et minimalt CO2-udslip ved produktionen.
Tekniske specifikationer:
Modul type: HEM-HHV80.3xR110GG6
Anlægs effekt: 6,4 kWp.
Refleksionsgrad: RHEM600
Monteringsbeslag: *Ja
Monteringsløsning: Ja

Solenergi giver arkitektonisk frihed
Solceller i alle farver, strukturer og mønstre – Alle typer facader, tage med mere kan udgøre et aktivt element i energiforsyningen samtidig med, at arkitekturen har helt frie tøjler. – Fordelene ved det nye produkt er mange. Udover at give nye æstetiske designmuligheder og mulighed for flere måder at integrere solceller på, har de en enestående høj effektivitet og kvalitet samtidig med at det er et økonomisk produkt
.
Kontakt os på: Tlf. 3536 7777
eller: info@dansksolenergi.dk
www.dansksolenergi.dk

Parter bag projektet

Dansk Solenergi ApS
Hybel & VVS Gården
Sydfyns Byggefirma ApS
Bakkegaard Thurø El-service

Yderligere information om projektet

https://www.byggematerialer.dk/dansk-solenergi/rode-solcellemoduler-til-tegl/produkt.html

Sted

Solvænget 32, Svendborg
5700 DANSKSOLENERGI ApS

Realiseret

2019

Indstillingsår

2020

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500 m²