fbpx

Restaurering af fredet lejlighed

Unikt renoveringsprojekt af lejlighed

Se mere

Restaurering af fredet lejlighed

Unikt renoveringsprojekt af lejlighed

Læs projektets egen beskrivelse

Lejlighedens restaureringsprojekt har været omfattende grundet lejlighedens status som fredet. Administratoren af lejligheden er Slots- og Kulturstyrelsen, og renoveringsprojektet er derfor blevet udført i tæt samarbejde mellem arkitekt, bygherre og Slots- og Kulturstyrelsen, da en sådan restaurering af en fredet bolig skal “gå helt efter bogen”, og ikke mindst kræver erfaring med anvendte materialer.

Renoveringen har medført mere plads i lejligheden, samt flere rum og bedre udnyttelse af dagslys, så lejligheden bliver lyst op af naturligt lysindfald.

Dette projekt er indstillet i samarbejde med Danske BoligArkitekter.

Brugskvalitet

Restaureringsprojektets kombination af ny fysisk indretning og tekniske installationer, har givet ejer flere udfoldelsesmuligheder i lejligheden.

Økonomi og værdiforøgelse

Lejligheden har oplevet en øget markedsværdi, idet lejligheden er blevet renoveret efter Slots- og Kulturstyrelsens anvisninger.

Udførelseskvalitet

Ved projektet har der været stor fokus på bygningens detaljer, som har skulle leve op til ejers ønske, samt Slots- og Kulturstyrelsens anvisninger. Udnyttelsen af lejlighedenss indretning, er derfor nøje detaljeret og planlagt.

Parter bag projektet

Novaform Arkitekter

Sted

Serislevsgade, Serridslevvej
2100 København Ø

Fotos: Andreas Mikkel Hansen

Realiseret

2016

Indstillingsår

2018, 2019

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500m2