Restaurering af fredet lejlighed

Unikt renoveringsprojekt af lejlighed

Se mere

Restaurering af fredet lejlighed

Unikt renoveringsprojekt af lejlighed

Realiseret

2016

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500m2

Beskrivelse

Lejlighedens restaureringsprojekt har været omfattende grundet lejlighedens status som fredet. Administratoren af lejligheden er Slots- og Kulturstyrelsen, og renoveringsprojektet er derfor blevet udført i tæt samarbejde mellem arkitekt, bygherre og Slots- og Kulturstyrelsen, da en sådan restaurering af en fredet bolig skal “gå helt efter bogen”, og ikke mindst kræver erfaring med anvendte materialer.

Renoveringen har medført mere plads i lejligheden, samt flere rum og bedre udnyttelse af dagslys, så lejligheden bliver lyst op af naturligt lysindfald.

Dette projekt er indstillet i samarbejde med Danske BoligArkitekter.

Brugskvalitet

Restaureringsprojektets kombination af ny fysisk indretning og tekniske installationer, har givet ejer flere udfoldelsesmuligheder i lejligheden.

Økonomi og værdiforøgelse

Lejligheden har oplevet en øget markedsværdi, idet lejligheden er blevet renoveret efter Slots- og Kulturstyrelsens anvisninger.

Udførelseskvalitet

Ved projektet har der været stor fokus på bygningens detaljer, som har skulle leve op til ejers ønske, samt Slots- og Kulturstyrelsens anvisninger. Udnyttelsen af lejlighedenss indretning, er derfor nøje detaljeret og planlagt.

Sted

Serislevsgade, Serridslevvej
2100 København Ø