Lejligheds­sammenlægning på Vesterbro

En renovering, der har skabt flere kvadratmeter for ejer

Se mere

Lejligheds­sammenlægning på Vesterbro

En renovering, der har skabt flere kvadratmeter for ejer

Realiseret

2016

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500m2

Beskrivelse

Projektet er en renovering af to lejligheder, hvor en 3-værelses og 1-værelses lejlighed er blevet sammen til en stor 4/5 værelses lejlighed. Familien i 3-værelses lejligheden “voksede”, og købte naboens lejlighed med ønsket om at få mere plads, bedre kvadratmeterudnyttelse og mere lys ind i lejligheden.

Novaform arkitekter har stået bag projektet, og har på baggrund af kundens ønsker skabt en cirkulær bevægelse rundt i lejligheden med maksimal udnyttelse af kvadratmeterne. Ligeledes er der prioriteret lys i lejligheden, hvor det naturlige lysindfald fra gaden og baggården har været i fokus.

Dette projekt er indstillet i samarbejde med Danske BoligArkitekter.

Brugskvalitet

Renoveringen har betydet, at den voksende familie kunne blive boende i lejligheden på grund af sammenlægningen og den smarte udnyttelse af kvadratmeter.

Sted

Saxogade
1662 København V