fbpx

Hostrups Hotel / Restaurant, Tønder

Renoveret med kærlighed og respekt for hotellets sjæl

Se mere

Hostrups Hotel / Restaurant, Tønder

Renoveret med kærlighed og respekt for hotellets sjæl

Læs projektets egen beskrivelse

Hostrups Hotel ved Vidåens kant. Renoveret med kærlighed og respekt for hotellets sjæl og stil.

Et gammelt og total nedslidt traditionsrig hotel i Tønder midtby er forsøgt ombygget og renoveret ude som inde med respekt for alle de historiske dyder der præger ejendommen.
Med sin meget unikke placering ved MØLLEDAMMEN v byens østre indfaldsvej, og mindre end 200 m fra byens torv, har det historiske hotel en stor betydning for byen.
I stueetagen er der selskabs- & spise- lokaler, køkken, garderober, forskellige barer ( med lokale råvarer ) og reception
På de øvre etager er der renoveret og total nyistandsat utidssvarende værelser til moderne dobbeltværelser m et ” badehotelagtigt ” tilsnit.
Der er mod syd / Søndergade skabt en ude- servering direkte ned mod Mølledammen med en fantastisk udsigt over marsken, den gamle vandmølle, amtmandens have/ bolig & rådhuset.

Bilag

Bidrag til omgivelser

Et meget centralbelliggen området i Tønder midtby, har fået nyt liv og skab et unik område, som hele byen lever godt af. Der er kommet nye muligheder i et område som har råbt efter hjælp i flere år. Dette unikke område ved Vidåen/Mølledammen er også en del af en ny større masterplan som Tønder kommuner er i fuld gang med, og som kun gør Hostrups placering mere speciel og attraktiv for kunder og gæster.

Udførelseskvalitet

Der er renoveret med fokus på kvalitets materialevalg som understøtter den unikke byggestil, lige fra de valgte skifer på taget, til indvendig vægpaneler, tapet, møbler mm. Alle valgte materialer er i overensstemmelse med bygningens unikke sjæl. Hotellets ny indretning er i højsædet hvor man også har andvendt lokal kræfter og design i ombygning. Feks. er Okholms (lokal belysnings firma) smukke lysekroner fra 1980’erne fået nyt liv og omgivelser at lyse i. (se foto)

Parter bag projektet

Bygherre: Vidaa Holding ApS v Kirtsen og Lars B Svensen
Arkitekt: ARKITEKTER SYD ApS
Inegeniør: Ostens tegnestue, Aabenraa

Yderligere information om projektet

https://hostrups-hotel.dk/

Sted

Søndergade 30
6100 Tønder

Projektfilm om Hostrups Hotel

Fantastisk sammenarbejde med Hostrups Hotel i Tønder.I forbindelse med projektet Uddannelse og Bildung har eleverne på EUX Business, produceret forskellige reklamefilm for Hostrups Hotel – alle film er målrettet den tyske marked.Eleverne har arbejdet tværfagligt med fagene tysk, mediefag og kulturforståelse, og alle synes det er fedt med den praktiske arbejdsform - vi glæder os over det store engagement. I forbindelse med projektet har vi haft et rigtigt god sammenarbejde med salgs- og marketingschef Tina Lück, fra Hostrups Hotel - Tak for det!Resultatet – ud over en masse læring til eleverne – er blevet 5 gode film, hvor der blev implementeret viden fra alle fag. Vi viser her på vores facebookside alle 5 film – men ikke på en gang. I dag præsenterer vi den film som Mathilde og Christina har lavet.God fornøjelse – og tak for det suveræne samarbejde.

Slået op af Det Blå Gymnasium Tønder i Onsdag den 20. november 2019
Fotos: Hostrups, Tønder

Realiseret

2019

Indstillingsår

2020, 2021, 2023, 2024

Anvendelse

Erhverv

Areal

501-5.000m2