fbpx

Hedehusene (1)

Energimodernisering

Læs projektets egen beskrivelse

RENOVERING HAR GIVET FAMILIEN ET TÆT OG ENERGIRIGTIGT HUS

Som en del af et samlet projekt er huset blevet moderne og tæt, så familien bruger meget mindre varme. Samtidig producerer solcelleanlægget al husets strøm, så det samlede energiforbrug er blevet markant mindre.

“Vi har jo fået et helt nyt, moderne og fremtidssikret hus, både når det gælder udtryk, energiløsninger og indeklima. Huset har fået en mere moderne stil, og så er det blevet virkelig tæt.”, siger Steen

”Samlet har vi fået skiftet og efterisoleret taget, efterisoleret skunken, efterisoleret facaden og soklen, udskiftet vinduer og døre, fået sat solceller op og installeret et ventilationsanlæg. Det har været et meget stort projekt fyldt med utrolig mange og store overvejelser, som tog meget tid og mange kræfter,” fastslår Steen.

Et moderne og fremtidssikret hus

Ved at sætte gang i så mange projekter har familien både fået mere plads og et mere energirigtigt hus. “Det betyder rigtig meget, for vi vil jo gerne blive boende her,” fastslår Steen, mens Anne nikker.

”Det er dejligt at vide, at taget nu er godt isoleret og kan holde i mange år. Facaden har givet huset det nye udtryk, så man næsten ikke kan genkende det hus, vi købte. Soklen har gjort huset til en samlet enhed og bidrager også til besparelsen på varmeregningen,” forklarer Steen, mens han tjekker listen af gode resultater af med fingrene.

Det allerbedste i projektet

”Vi har også fået nye moderne vinduer, hvor der kommer mere varme ind, end der ryger ud. Det fortryder vi bestemt ikke. Tag, facade, sokkel og vinduer bidrager alle til, at huset er blevet tæt. Vi har virkelig kunnet mærke det på varmeforbruget,” siger han, før han kommer til sin favorit blandt de mange forbedringer.

Blik for brugerne

Se ovenstående beskrivelse

Økonomi og værdiforøgelse

Se ovenstående beskrivelse

Parter bag projektet

Bygherre: Anne Lützen og Steen Olesen.
Arkitekt: Boligarkitekten.dk
Rådgiver:
Ingeniør: DINES JØRGENSEN & CO. A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER
Hovedentreprenør: OL Byg & Anlæg ApS

Sted

Bøgevang 25
2640 Hedehusene

Realiseret

2013

Indstillingsår

2017

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500 m²