fbpx

ejendommen Ole Suhrsgade 12

byfornyelse af nedslidt ejendom

Se mere

ejendommen Ole Suhrsgade 12

byfornyelse af nedslidt ejendom

Læs projektets egen beskrivelse

Ejendommen er en ældre Københavner ejendom, som oprindeligt blev bygget uden toilet og badefaciliteter. På et tidspunkt i 30 erne er der lagt toilet ind i ejendommen, og etableret brusekabiner. Standarden var ringe, faldstammer og koldt/varmtvandrør og etageadskillelser var i mange tilfælde angrebet af råd. Byfornyelseselsskabet bidrog til istandsættelse. Der er etableret helt nye badeværelser toiletter i alle lejligheder. Alle faldstammer er fornyet, dæk imellem lejligheder er gennemgået og renoveret, kloakken er fornyet og gårdrum er renoveret. På ejendommen var der tørreloft som beboerne for det meste anvendte som pulterrum. Tørreloft blev ombygget til 2 penthouselejligheder i høj standard. Ejendommen blev renoveret med nyt tagkonstruktion.

Inspirerende ressourcetiltag

facader er grundigt istandsat, og beskrevet af gadens bebeoere; hidtil var det gadens grimmeste ejendom - nu er det gadens smukkeste ejendom

Solidt samarbejde

Byggeriet blev igangsæt 23/04/20 næsten på selve dagen for Corona nedlukning. Det lykkedes bygherre i meget nært og yderst konstruktivt samarbejde med rådgivende ingeniør TOPDAHL og entreprenør at gennemføre hele byggeriet på nomineret tid og indenfor budget, uanset at alle Corona hensyn og lovgivning blev fulgt igennem hele byggeriet.

Levende bygningskultur

Grundejernes Investeringsfond har været dybt involveret i hele byggeprojektet. Kontinuer inspektion af byggesagskyndige fra GI arkitekt har medført stor bevågenhed og løbende inspektion på alle etaper af byggeriet. Entreprenør SKOU Gruppen har i enhver henseende samarbejdet med GI og respekteret udmeldinger og anvisninger som blev fremført. SKOU gruppen rådede desuden over en snedker af den helt gamle skole, en sublim fagmand som fortsatte trappeopgangen ved håndarbejde. Det kan idag ikke konstateres at der er bygget nyt på ejendommen, byggeriet er fuldstændigt integreret.

Parter bag projektet

Bygherre: Fonden Machsike Hadas og Jeshurun cvr; 31164869
arkitekt; Krydsrum. cvr. 30350359
entreprenør; Skou gruppen. cvr. 26654653

Yderligere information om projektet

mail@conda.dk

Sted

Ole Suhrsgade 12
1354 københavn

Realiseret

2020

Indstillingsår

2022

Jubilæumskategori

Bolig

Areal

501-5.000m2