fbpx

Copenhagen Designer Outlet

Læs projektets egen beskrivelse

Ombygning/renovering af 16.000 m2 eksisterende butiksareal i City 2 til et helt nyt outletcenter med 81 butikker samt fællesarealer. Copenhagen Designer Outlet er blevet til Danmarks største overdækkede outlet center.

Hoffmann var totalentreprenør og udførte tømrer- og el-arbejde med egne håndværkere, derudover blev der produceret en del komponenter som halv fabrikata på Hoffmanns værksted i Næstved. Ombygningen indeholdt nedrivning af eksisterende butikker, opførelse af 21.000 m2 gispvægge, tilhørende lofter og flisegulve, indvendige glasfacader til alle butikker, nyt indgangsparti og udvendig renovering af facader. Der udføres komplet ventilationsanlæg for samtlige butikker bl.a. en restaurant. Af øvrige tekniske installationer blev der udført sprinkling, ABA, ABV (automatisk brand ventilation) kunde varsling og kundetæller.

Copenhagen Designer Outlet vil gøre op med fordommene om outlet i store lagerhaller, bunker af tøj og kedelige lokaler. Copenhagen Designer Outlet kommer derfor til at fremstå som et eksklusivt center, der ud over markant lavere priser på varer fra de kendte brands også vil give kunderne en smuk visuel oplevelse. Centret vil derfor tilbyde shopping muligheder, som ikke findes andre steder i Danmark.

Parter bag projektet

Bygherre: Danica Ejendomsselskab ApS
Arkitekt: C. F. Møller A/S
Ingeniør: MOE A/S, Rambøll, Niras

Yderligere information om projektet

http://www.hoffmann.dk/projekter/

Sted

City 2, Hveen Boulevard
2630 Taastrup

Realiseret

2008

Indstillingsår

2015

Anvendelse

Erhverv

Areal

5.001-20.000 m²