fbpx

A/B Bregnerødgade 7-17, Nørrebro

Langsigtet modernisering af boliger

Se mere

A/B Bregnerødgade 7-17, Nørrebro

Langsigtet modernisering af boliger

Se flere af projektets billeder

Realiseret

2021

Indstillingsår

2023

Anvendelse

Bolig

Areal

501-5.000m2

Læs projektets egen beskrivelse

Andelsboligforeningen og Byens Tegnestue har siden 1999 samarbejdet om at istandsætte og modernisere ejendommen, som stod med en række problemer: dårlige vinduer, nedslidte facader, sætningsskader, små umoderne baderum, nedslidte køkkener, installationer mv. Over mere end 20 år er ejendommen rettet op, vinduer udskiftet, der er indrettet nye baderum ved at inddrage bagtrapperne og lave nye ståltrapper på hovedtrapperne mv.

Energikrav og bæredygtighed

Bæredygtigheden i dette langvarige projekt ligger bevarelse/genbrug af den gamle nedslidte ejendom.

Brugskvalitet og bidrag til omgivelserne

Boligerne er moderniserede, så de har moderne installationer, køkkener og badeværelser uden boligbrugsarealet er blevet mindre.

Eksempelværdi

Den langsigtede istandsættelse og modernisering startede med en omhyggelig gennemgang af ejendommens tilstand for 20 år siden. Herefter blev der årligt vurderet og planlagt den langsigtede istandsættelse.

Samarbejde

Beboerne har i hele forløbet været med i planlægning og beslutninger. Det er i høj grad beboernes projekter, der er blevet udført og i deres tempo med hensyntagen til deres økonomi.

Udførelseskvalitet og værdiforøgelse

Istandsættelsen og moderniseringen er udført over 20 år i 12 byggesager. Det er bygget med forskellige entreprenører for at få rimelige priser, men med samme tekniske rådgivere.

Yderligere information om projektet

www.byens-tegnestue.dk

Sted

Bregnerødgade 7-17
2200 København