fbpx

Vind titlen som danmarksmester i renovering

02. jan 2018

Du kan nu indstille det eller de renoveringsprojekter, som, du mener, fortjener at kunne kalde sig Danmarks bedste renovering 2018.

Frem til 1. marts kan alle indstille deres favoritrenoveringer til RENOVER prisen 2018. Prisen gives til et projekt, der er så godt, at det fortjener at kunne kalde sig danmarksmester i renovering og modtage en check på 100.000 kr.

Uanset om du er helt almindelig borger, arkitekt, ingeniør, håndværker eller bygherre, kan du indstille dit bud på, hvem der skal vinde prisen. Og alle typer bygningsrenovering kan indstilles, lyder det fra Realdania og Grundejernes Investeringsfond, der er de to parter bag prisen.

”Det fantastiske ved RENOVER prisen er, at vi får lov til at se så mange og så forskellige renoveringer. Det er med til at sætte renovering på samfundets dagsorden og inspirere til endnu mere renovering,” siger Lars Axelsen, der er administerende direktør i GI, og fortsætter:

”Lige fra de første indstillinger tikker ind, til prisen uddeles, bliver man imponeret over de mange og unikke renoveringer, der finder sted rundt omkring i landet. Vi håber, at 2018 også vil byde på mange nye renoverings-oplevelser.”

Frem med eksempler på renoveringer fra det almene og parcelhuse
Parterne bag prisen håber særligt, at danskerne vil indstille gode eksempler på renoveringer af almene bebyggelser og parcelhuse.

”Både de almene boliger og parcelhuse udgør en stor del af den samlede danske byggemasse, så derfor vil vi gerne se eksempler på, hvordan disse typer af boliger bliver renoveret på forskellige måder rundt omkring i landet. Det er bare om at indstille,” siger Anne Skovbro, der er filantropidirektør i Realdania.

Sidste år blev i alt 200 projekter nomineret til både RENOVER prisen og Jubilæumsprisen. Jubilæumsprisen uddeles ikke i år, men RENOVER prisen kommer ikke til at stå helt alene. Specialprisen, som også blev uddelt i 2015 og 2016, vender tilbage og gives til et projekt, som på den ene eller anden måde er præget af en originalitet og kreativitet, som fortjener anerkendelse, men som ikke lever op til alle kriterierne for RENOVER prisen.

Du kan nemt indstille dine favoritprojekter
Du kan nemt og hurtigt indstille et renoveringsprojekt her.

Projekter, der blev indstillet til RENOVER prisen eller Jubilæumsprisen sidste år, kan indstilles igen i år. De nominerede projekter til RENOVER prisen 2018 offentliggøres d. 18. juni. Vinderne af både RENOVER prisen og Specialprisen kåres ved en prisfest i august 2018.