fbpx

Villa i Hellerup

Renovering af bolig med fokus på originale arkitektoniske detaljer

Se mere

Villa i Hellerup

Renovering af bolig med fokus på originale arkitektoniske detaljer

Læs projektets egen beskrivelse

Totalrenovering og ombygning af patriciervilla. Desuden diverse konstruktionsændringer og totaludskiftning af bygningsinstallationer.
Nedrivning af alt på nær ydervægge og tagkonstruktion. Opmuring af nye indvendige mure, støbning af gulve, ny el, vvs. Udskiftning af vinduer samt renoveringen af disse ved frontfacaden, renovering af trappe til 1 sal, renovering af loftslejligheden, alt nyt inventar såsom nyt køkken, nyt bryggers og nye badeværelser.
Ejendommen har været gennem en gennemgribende istandsættelse så det oprindelige, charmerende udtryk bliver bevaret i fremtiden. Og det stiller krav til byggematerialerne, når den skal renoveres. Der var helt særlige krav til renoveringen at renoveringen skulle ske nænsomt og med respekt for det oprindelige udtryk.
Her var det i valget af nye vigtigt, at de kunne matche bygningens oprindelige byggestil samtidig med, at de nye vinduer og døres egenskaber lever op til moderne egenskaber fra 2018 og eksempelvis har et højt energimærke.
Alle lister, fodpaneler mm., er blevet fremstillet på værksted efter originale tegninger og tilpasset på stedet.
Bygherre ønskede en ny og åben planløsning, hvor dagslyset og åbenhed skulle være de gennemgående elementer.
Den bærende væg i stuen er derfor blevet åbnet med direkte forbindelse med køkkenet og lysindfald er dermed optimeret. Som hovedentreprenør klarede vi koordineringen imellem alle andre faggrupper og som byggepladsansvarlig stod vi for den daglige kontakt med bygherre.
Renoverings stramme tidsplanen på 5 måneder blev overholdt og leveret til tiden.

Udførelseskvalitet

Alle træ lister og træ detaljer er håndlavet på værksted for at afspejle det originale udtryk samt imødekomme bygherren ønsker.

Parter bag projektet

Udført af indretningsarkitekts firmaet Naturatecnica CVR 36007532

Sted

Strandagervej
2900 Hellerup

Realiseret

2017

Indstillingsår

2019, 2020

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500 m²