Ved Glyptoteket

Ombygning af taglejlighed

Se mere

Ved Glyptoteket

Ombygning af taglejlighed

Realiseret

2016

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500m2

Beskrivelse

Toppen af lejlighedskompleks med udsigt over Glyptoteket på Vesterbro kreativt renoveret med forskudte gulvniveauer.

Arkitekten bag projektet har stået for omfattende rådgivning, udarbejdet kontakt og idé, skitseforslag til renoveringen, myndighedsprojekt samt projektering og byggeaftale.

Projektet er indstillet i samarbejde med Danske Boligarkitekter.

Brugskvalitet

Projektet har haft et stort fokus på forøget brugskvalitet for lejlighedens ejer, hvilket blandt andet er blevet sikret gennem den kreative udnyttelse af forskudte gulvniveauer. Disse forbedringer har inddraget og aktiveret lejlighedens fine udsigt over Glyptoteket og ydermere skabt en lys lejlighed med bedre dagslys. Gennem en bedre planløsning er lejlighedens kvadratmeter ligeledes bedre udnyttet, imens der er skabt ekstra udnyttelse af lejlighedens gårdvendte altan.

Sted

Ved Glyptoteket
1575 København V