fbpx

Ryes Plads og Hans de Hofman Gården

Læs projektets egen beskrivelse

Afdelingen er bestående af 7 sammenbyggede byhuse med ca. 1oo meters afstand fra byhusene på Ryes Plads til byhusene i Hans de Hofman gården.
Afdelingen består af almindelige byhuse, bevaringsværdige og et fredet byhus.
Alle lejemål i afdelingen er blevet renoveret med nye køkkener, nye badeværelser, nyt varmegenvindingsanlæg samt en nyindretning af flere af lejemålene.
I tæt samarbejde med afdelingens beboer samt Kommunen er det lykkes at bevare bygningernes udseende, samtidig med at lejemålene indvendigt er blevet total renoveret.
Det var fra starten af renoveringen af meget stor værdi at bygningernes udseende skulle være med til at præge udseendet af den indre by i Fredericia.
Dette har renoveringen til fulde levet op til og vil for alle som kommer forbi bygningerne i byen være en fryd for øjet.
Farvevalgene på facaderne er udvalgt i tæt samarbejde med Kommunen og med stor succes.

Brugskvalitet

Alle lejemål i afdelingen er renoveret med nyt tag, nyt køkken, nyt badeværelse, nyt varmegenvindingsanlæg samt en nyindretning af flere af lejemålene. Kvaliteten af boligerne er hævet betydeligt for både lejer og forbipasserende i byen.

Bidrag til omgivelser

Den omfattende renovering af afdelingen har i dag stor indflydelse på udseendet af den indre by i Fredericia og har været med til at hæve kvaliteten af den indre by, og fortsat bidraget til at kunne bo i nye og moderne lejemål i den indre by.

Solidt samarbejde

Renoveringen af afdelingen er udført i tæt samarbejde med afdelingens beboer samt Fredericia Kommune, og har i dag sat sit præg på udseendet af den indre by i Fredericia med stor succes.

Udførelseskvalitet

Fra at være en afdeling med meget nedslidte og fugtige lejemål, er afdelingen nu blevet en afdeling i den indre by i Fredericia med nye, moderne, sunde og attraktive boliger.

Parter bag projektet

Bygherre.: Boligkontoret Fredericia, 7000 Fredericia
Rådgiver.: Rambøll, Danmarksgade 2A
Konsulenter.: Billund//hansen arkitekter, Vendersgade 39, 7000 Fredericia

Sted

Sjællandsgade 44, 54A og 54B, Gothersgade 43, Vendersgade 32 og 34, Prinsessegade 62.
7000 Fredericia

Realiseret

2016

Indstillingsår

2017

Anvendelse

Bolig

Areal

501-5.000m2

Indstillet til Jubilæumsprisen 2017