fbpx

Possementen

Kulturelt fyrtårn i Årup.

Se mere

Possementen

Kulturelt fyrtårn i Årup.

Læs projektets egen beskrivelse

Possementen er et kulturhus hvor det praktiske arbejde/ håndværk er grundideen.
Uanset fag vil vi sætte mennesker sammen der ønsker at fremme det praktiske/ kunsteriske håndværk, støtte samarbejdet mellem forskellige aldersgrupper.
Hjælpe hinanden så vi fremmer kreativiteten, virkelysten, opfindsomheden og dyrker det sociale samarbejde så vi modvirker ensomhed og dyrker nye relationer.

Blik for brugerne

Vi sætter genbrug af materialer til renoveringe af huset i højsæder. Giver nye generationer et naturligt syn på genbrugs tanken. Får vores repetitions café op og køre. Og har flere der står parat når vores opfinder værksted kommer igang.

Inspirerende ressourcetiltag

Vi er ved at genoplive en bevaringsværdigt farbriks bygning. Oprette omgivelser der inspirerer til et tværfagligt samarbejde. Samle mennesker til gode kreative løsninger, og dyrke fælleskabet, Tage kampen op mod ensomheden og samler både unge og gamle.

Eksempelværdi

Vi håber at kunne gøre en indsats for at et stort bevarings værdigt hus vil kunne blive fyldt med liv igen. Give Årup og Assens kommune et hus der vil kunne fungere i mange år endnu og give fremtiden et frirum til alt hvad der gør at mennesker engagerer sig i hinanden og det kreative håndværk.

Solidt samarbejde

Vi er kun lige startet. Men vi har fået samlet mange lokale der følger os med stor interesse og står på spring når vi kalder ind til fælles aktivitets dage.

Levende bygningskultur

Vi har mange medlemmer med kræfter og håndværk der bare venter på start signal til at begynde renoverings arbejde.

Parter bag projektet

Foreningen “ Possementen”
Arkitekt Steen Kjær, Årup.
Smedemester John Persson., Gelsted.

Yderligere information om projektet

www. possementen.dk

Sted

Vandværksvej 17
5560 Årup

Realiseret

2021

Indstillingsår

2022

Jubilæumskategori

Institutioner

Areal

501-5.000m2