fbpx

Nyt liv i den gamle Brødfabrik

Læs projektets egen beskrivelse

Fra Skrot til slot.

Den gamle Brødfabrik har fået nyt liv efter ejendommen er blevet ombygget til 12 super flotte og eksklusive lejligheder, alle med hver deres eget særpræg.
Inspirationen er hentet fra flere byggeprojekter langs Middelhavet, hvor specielt den minimalistiske & Spanske stil med boliger i flere plan, rustikke vægge store private tagterrasser eller gårdhaver er indbegrebet i enhver bolig.

Den store flotte ejendom er blevet gennemrenoveret og indeholder nu 12 individuelle lejligheder alle opført i rigtig gode materialer såsom ask plankegulve, TVIS elementer i køkken og bad samt flotte sorte granitbordplader. I alle lejligheder er der masser af lys, luft og der er virkelig kælet for detaljerne. De store tagterrasser byder på en skøn udsigt ud over Slagelse og med de over 50 m2 er der rig plads til udekøkken, spabad eller loungeområde, (hvilket der er forberedt til).
Før denne renovering henlå ejendommen som en ruin og trækplaster for byens kriminelle, narkomaner og hjemløse til stor utryghed for beboerne i området.
Ejendommen er nu omdannet til en lille spansk oase – et byggeri som ikke tidligere er set i Slagelse. Et smukt og eksklusivt projekt som har løftet hele nabolaget.
Ombygningen er sket med stor respekt for dens oprindelige udtryk og bageovn samt skorsten fra bageriet er inkorporeret i ombygningen hvilket har været en stor men spændende udfordring i projektet.

Parter bag projektet

Bolig-X-perten Aps – bygherre og udførende
Ingeniører Jensen og Partner – rådgiver

Sted

Oehlenschlægersgade 15 B
4200 Slagelse

Realiseret

2014

Indstillingsår

2016

Anvendelse

Bolig

Areal

501-5.000m2