fbpx

Modernisering af stuehus

Lys renovering af stuehus har skabt dialog mellem ude- og indemiljø

Se mere

Modernisering af stuehus

Lys renovering af stuehus har skabt dialog mellem ude- og indemiljø

Læs projektets egen beskrivelse

Det gamle stuehus var i virkelig dårlig stand. Huset havde små vinduer og høje brystninger og visuel kontakt mellem boligrummene og den flotte naturgrund var ikke til stede. Huset blev åbnet op, og er fra alle boligrum nu i stor kontakt med udearealerne. Stuehuset er sikret overlevelse og med renoveringen danner den perfekte rammer om en moderne families daglige gøremål.

Dette projekt er indstillet i samarbejde med Danske BoligArkitekter.

Brugskvalitet

Bygherren har virkelig fundet ”det gode liv” på landet. De har kødkvæg, urtehaver, hestefold m.v. og de laver alt deres mad HELT fra bunden.

Der er masser af fine bondegårde i DK og projektet kunne være til inspiration for mange.

Parter bag projektet

Bygherre: Mette og Magnus Pedersen
Rådgiver: Arkitektfirmaet Dahlgaards Tegnestue arkitekter m.a.a.

Sted

Gl. Byvej
5792 Årslev

Realiseret

2014

Indstillingsår

2018, 2019

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500m2