fbpx

Knivholt Hovedgård

Læs projektets egen beskrivelse

Knivholt Hovedgård fungerer som et kulturcenter og har gennem flere år ledt efter en isoleringsløsning, som kan anvendes i en af de gamle lader.
Laderne lejes ud til selskaber hele året rundt.

Udfordringen er de 60 cm tykke massive kampestensvægge, samt at bygningen er bevaringsværdig.
Intro Flex blev tilkaldt sammen med en specialist fra Remmers GmbH, som beregnede, at en indvendig isolering med iQ-Therm 80 var mulig.
Selve opsætningen blev foretaget af EUC Hjørring som et skoleprojekt. Desuden deltog personale fra Knivholt i tæt samråd med Intro Flex.
Resultatet er et festlokale, der er nemmere og billigere at varme op. Laden har fået et gevaldigt løft så indeklima og akustik er i top.

I samarbejde med Energibyen Frederikshavn har Knivholt lavet Danmarks hidtil eneste energisti.
Her kan man som boligejer komme og blive inspireret af de mange energibesparende tiltag, som er lavet for at reducere energiudgifterne på Knivholt.

Samarbejdet mellem Knivholts personale, Energibyens medarbejdere, Intro Flex ApS, rådgiver og EUC Hjørring, har været fremragende og eksemplarisk.

Brugskvalitet

Bedre indeklima og et gevaldigt løft af akkustik

Eksempelværdi

I samarbejde med Frederikshavn Kommune har Knivholt lavet Danmarks hidtil eneste energisti, hvor man som menig mand kan komme og blive inspireret af de mange energibesparende tiltag der er lavet. for at holde herregården i gang.

Solidt samarbejde

Samarbejde mellem Knivholts personale, Frederikshavn Kommune, Leverandør/rådgiver og EUC Hjørring har været fremragende og bør danne skole.

Parter bag projektet

Knivholt Hovedgård, Intro Flex ApS, Remmers GmbH, EUC Nord

Yderligere information om projektet

http://energibyen.dk/Energisti/

Sted

Hjørringvej 180
9900 Frederikshavn

Realiseret

2013

Indstillingsår

2016

Anvendelse

Kultur

Areal

1-500m2