fbpx

Frederiksberg Centret

Læs projektets egen beskrivelse

Frederiksberg Centret er udvidet til et moderne shoppingcenter. Den gennemgribende renovering og modernisering har forløbet over 5 år

Frederiksberg Centret er ejet af Danica Ejendomme og Lægernes Pensionskasse, og det er DEAS A/S, der står for den daglige drift af de nu 90 butikslejemål. Man ønskede en udvidelse for dels at tilpasse centrets kapacitet til det yderligere kundeflow, som vil opstå i forbindelse med den nye Metro City station, dels for skabe rammer for flere butikker, som vil kunne servicere kunderne i det i forvejen velbesøgte center.

Gennem de sidste 5 år har de tre interessenter og totalentreprenør Hoffmann A/S sammen med Frederiksberg Kommune udfærdiget lokalplan og byggetilladelse til at udvide Frederiksberg Centret. Involvering og tæt samarbejde har været bærende for den lange proces, og centeret kunne holde åbent for kunder i hele byggeperioden takket være involvere planlægning og logistik.

Udvidelsen betød, at centrets samlede butiksareal blev 10.000 m større, og gav mulighed for 25 nye lejemål. Samtidigt blev den eksisterende del af centret opgraderet, og centret fremstår nu med arkitektonisk spektakulære facader, som åbner op mod de forskellige pladsdannelser omkring centret.

Solidt samarbejde

Involvering og tæt samarbejde har været bærende for den lange proces, og centeret kunne holde åbent for kunder i hele byggeperioden takket være involvere planlægning og logistik.

Udførelseskvalitet

Centret fremstår nu med arkitektonisk spektakulære facader, som åbner op mod de forskellige pladsdannelser omkring centret.

Parter bag projektet

Totalentreprenør: Hoffmann A/S, Bygherre: Frederiksberg Center I/S (Danica Pension og Lægernes Pensionskasse, Arkitekt: KHR Arkitekter A/S, Ingeniør: Grontmij A/S

Sted

Falkoner Alle 21
2000 Frederiksberg

Realiseret

2015

Indstillingsår

2016

Anvendelse

Erhverv

Areal

5.001-20.000m2