fbpx

E/F Andreas Bjørns Gade 1

Læs projektets egen beskrivelse

Første integrerede solcelletag på Christianshavn. Et projekt, hvor moderne nytænkning, om energi og bæredygtighed går hånd i hånd med æstetik og arkitektur. Respekten for de gamle bygninger er fastholdt samtidig med, at der er tilført ny teknologi og fokus på vedvarende energi.

Visionen er at udvikle koncepter, der kan produceres mere eller mindre præfabrikeret, således, at montagen bliver endnu enklere og udgifter til stilladser, byggepladser kan reduceres.

Blik for brugerne

Moderne nytænkning om energi og bæredygtighed har i dette renoveringsprojekt gået hånd i hånd med æstetik og arkitektur.

Bidrag til omgivelser

Vores respekt for de gamle bygninger er fastholdt samtidig med, at der er tilført ny teknologi og fokus på vedvarende energi.

Eksempelværdi

Dette projekt løser udfordringerne på de sorte tage, men teamet bag projektet er allerede i gang med at bygge flere mock up's på modeller og løsninger til byens mange røde tage.

Solidt samarbejde

Projektet er udviklet i tæt samarbejde mellem ejerforeningen, arkitekter, ingeniører og kommunen - bl.a. via flere 1:1 modeller bygget på E&P´s byggefabrik i Glostrup.

Parter bag projektet

Bygherre: Ejerforeningen Andreas Bjørnsgade 1 / Brobergsgade 3
Rådgiver: Energi+ v. Ekolab, Ronby.dk og Krydsrum Arkitekter
Entreprenør: Enemærke & Petersen a/s (E&P andels-ejer)

Yderligere information om projektet

http://eogp.dk/Om_os/Nyheder/2013/Solcel

Sted

Andreas Bjørnsgade 1, Brobergsgade 3
1428 København K

Realiseret

2013

Indstillingsår

2017

Anvendelse

Bolig

Areal

501-5.000m2