Aktivitetsplads

Realiseret

2014

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500m2

Indstillet til Jubilæumsprisen 2017

Beskrivelse

Projektet viser hvordan man med små økonomiske midler kan udfører meget – med en stor værdi, at det er muligt at finde kreative løsninger til udførsel på trods af et stramt budget. Projektet kan derfor være et godt eksempel og en god inspiration til lignende projekter.

Det var i projektet essentielt at udvikle en levende, grøn bydel, med fokus på bevægelse, variation, tryghed og grønne uderum. Pladsen har igennem projektet transformeret sig fra et ubrugt og vindblæst areal med uudnyttede elementer til et trygt og levende byrum, hvor børnene er i fokus.

Eksempelværdi

Projektet viser hvordan man med små økonomiske midler kan udføre meget - med en stor værdi, at det er muligt at finde kreative løsninger til udførsel på trods af et stramt budget.

Bidrag til omgivelser

Det var i projektet essentielt at udvikle en levende, grøn bydel, med fokus på bevægelse, variation, tryghed og grønne uderum.

Energikrav og bæredygtighed

Gennem et grundigt forarbejde og registrering af eksisterende inventar og materialer, afklares det at meget af det der allerede fandtes i og på projektområdet kunne genanvendes.

Yderligere information om projektet

http://bymunch.dk/projects/vollsmose/

Sted


Vollsmose