fbpx

Aktivitetsplads

Læs projektets egen beskrivelse

Projektet viser hvordan man med små økonomiske midler kan udfører meget – med en stor værdi, at det er muligt at finde kreative løsninger til udførsel på trods af et stramt budget. Projektet kan derfor være et godt eksempel og en god inspiration til lignende projekter.

Det var i projektet essentielt at udvikle en levende, grøn bydel, med fokus på bevægelse, variation, tryghed og grønne uderum. Pladsen har igennem projektet transformeret sig fra et ubrugt og vindblæst areal med uudnyttede elementer til et trygt og levende byrum, hvor børnene er i fokus.

Blik for brugerne

Gennem et grundigt forarbejde og registrering af eksisterende inventar og materialer, afklares det at meget af det der allerede fandtes i og på projektområdet kunne genanvendes.

Bidrag til omgivelser

Det var i projektet essentielt at udvikle en levende, grøn bydel, med fokus på bevægelse, variation, tryghed og grønne uderum.

Eksempelværdi

Projektet viser hvordan man med små økonomiske midler kan udføre meget - med en stor værdi, at det er muligt at finde kreative løsninger til udførsel på trods af et stramt budget.

Parter bag projektet

Arkitekt: Bymunch og Frede Nielsens tegnestue (bygning og vaskeri).
Bygherre: Fyns almennyttige boligselskab.

Yderligere information om projektet

http://bymunch.dk/projects/vollsmose/

Sted


Vollsmose

Realiseret

2014

Indstillingsår

2017

Anvendelse

Bolig

Areal

1-500m2

Indstillet til Jubilæumsprisen 2017