fbpx

Ryesgade 30 blev fejret med bobler og faglighed

03. apr 2014

Vinderen af RENOVER prisen 2013 fik i forrige uge fejret deres sejr med en stor fest i Bygningskulturens Hus. Se billederne fra festen her.

De mange involverede i renoveringen af Ryesgade 30 – sidste års vinder af RENOVER prisen 2013 – fik fredag d. 21. marts lejlighed til at deltage i en fælles hyldest til gode og sunde renoveringsværdier. Ryesgade 30 havde nemlig valgt at bruge deres præmie på 100.000 kr. på en stor fest – meget symbolsk i Bygningskulturens Hus, hvor prisen i sin tid blev indstiftet.

Håndværkerne, beboerne, ejerne, rådgiverne, entreprenørerne, materialeleverandørerne, arkitekterne, kommunen og mange andre startede aftenen med en stribe foredrag om de mange udfordringer, projektet har mødt og om de landvindinger, der blev gjort med projektet.
Bygherren – Drostfonden, repræsenteret ved advokat Torben Heding Andersen gav klart udtryk for, at det har haft en enorm betydning at vinde prisen. Ikke bare for bygherren men for hele holdet bag.

foredrag (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med en stribe foredrag fik vinderen udtrykt sin respekt for fagligheden bag en god renovering.

39

Mette Mechlenborg fra Dansk Bygningsarv holdt et oplæg om “Stedsans” – et samarbejde mellem Dansk Bygningsarv og Bygningskulturens Hus om at sætte steders betydning på dagsordenen.

Pernille Steensgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Journalist Pernille Steensgaard satte vinderejendommen i et københavnsk perspektiv med udgangspunkt i hendes nye bog ”Københavnerne”.

velkomst[1]

Alle involverede troppede op til fest for vinderen af RENOVER prisen 2013.

jazz
Aftenen blev afsluttet med dans til livemusik.