fbpx

RENOVER prisen har fået nyt website

02. jan 2018

Når du fra i dag kan indstille dine bud på, hvem der skal vinde RENOVER prisen 2018, skulle det gerne gå lidt nemmere end tidligere. RENOVER prisen har nemlig fået et nyt website, som har en mere simpel struktur, der skal gøre det nemmere for dig at indstille dine projekter og finde rundt i de projekter, der allerede er indstillet.

Henover vinteren er der blevet arbejdet på højtryk for at få RENOVER prisens nye website og nyhedsbrev klar til 2018.

Websitet er blevet transformeret fra top til tå, og den nye struktur og opbygning af websitet skulle gerne gøre det lettere at finde rundt og lettere for dig at indstille dine projekter.

Via det eksisterende billede- og videomateriale sættes der med det nye website også endnu større fokus på renoveringsprojekterne ved at hive de gode eksempler mere frem i lyset. Den nye forside er båret af dronefilm af mange af de indstillede projekter til RENOVER prisen gennem årene.

Nyhedsbrevet, som sendes ud ca. en gang om måneden, har også fået en make-over med et nyt og lettere udtryk, der gør det nemmere for dig at orientere dig i nyhederne. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Vi håber, at du kan lide det!