fbpx

Vildtbanegård

Afdeling 1 & 2

Læs projektets egen beskrivelse

Vildtbanegaard afdeling 1 og 2 ligger i Ishøj, og NCC har som totalentreprenør energirenoveret de i alt 37 boligblokke over en periode på 2½ år frem til afleveringen i december 2011. I bebyggelserne bor omkring 4.000 mennesker, og i alt 1.084 lejligheder har bl.a. fået nye vinduer, ny velisoleret og tæt facade, nye glaslukninger foran altanerne m.m.
Arbejdet blev udført, mens samtlige lejligheder var beboet, og et vigtigt fokuspunkt var at påvirke dagligdagen for beboerne mindst muligt. Det blev realiseret gennem et unikt samarbejde med afdelingsbestyrelsen, bygherrerådgiver og bygherre samt bygherres driftsorganisation både under projekteringen og udførelsen – et samarbejde vi løbende evaluerede og fulgte op på undervejs.
Begge afdelinger er blevet afleveret mangelfrit ca. 3 måneder før aftalt tid, og arbejdet er udført i en meget høj kvalitet indenfor bygherrens budget. Samtidig renoverede vi i hele 680 dage – næsten 2 år – før vi desværre måtte registrere den første, mindre arbejdsulykke.

Parter bag projektet

Bygherre: Det sociale boligselskab af 29. januar 1946, Vildtbanegaard afd. 1 & 2
Bygherrerådgiver: Cowi (ingeniør) og Bernd Kjelland (arkitekt)
Totalentreprenør: NCC Construction Danmark A/S
Arkitekt: White Arkitekter A/S
Igeniør: Alectia A/S

Sted

Gildbrovej 10
2635 Ishøj

Realiseret

2011

Indstillingsår

2014

Anvendelse

Bolig

Areal

Over 20.000m2