fbpx

Trekløverhallen

i Stepping

Læs projektets egen beskrivelse

Nyt liv i gamle haller

Trekløverhallen er pilotprojekt for visionerne i LOAs konkurrence om ”nyt liv i gamle haller”.

Hallen vil rumme musikøvelokaler, redigeringsrum til musik og video, kampsport og nye lokaler til bl.a. fitness, dans og yoga. Der kommer nye faciliteter til teater og en ungdomsklub samt en lounge, hvor borgerne kan mødes på tværs af alle aldre. Et nyt caféområde og flere multianvendelige mødelokaler bliver der også plads til.

Arealet omkring Trekløverhallen bliver gjort til et aktivt opholdssted, hvor der kan spilles streetbasket, løbes på skateboard og slappes af, når vejret er til det.

Trods at udvidelsen af hallen kun er på 10 procent, får hallen en række nye muligheder. Hallen bliver “åbnet op” med store glaspartier, så brugerne på vej mod hallen kan se, hvad der sker inde i den, og brugerne indeni hallen kan opholde sig i lysere og rarere omgivelser. Hallen får tre nye tilbygninger, hvor hver tilbygnings tagflade føres helt ned til jorden. En tagflade bliver udfordrende legeareal, en anden får en værestedstrappe og den tredje kan bruges af skatere på rulleskøjter eller skateboards.

Parter bag projektet

Bygherre: Trekløverhallen / Idr.foren. Samvirke
Arkitekt: GPP Arkitekter

Yderligere information om projektet

http://www.loa-fonden.dk/inspiration/idr

Sted

Sdr. Allé
6070 Christiansfeld

Realiseret

2011

Indstillingsår

2014

Anvendelse

Kultur

Areal

501-5.000m2