fbpx

Søndergade

Læs projektets egen beskrivelse

Ejendommen har gennemgået en ombygning der omfatter alle dele af bygningen, undtagen ejers erhvervslejemål i stueetagen og kælder, der var i god stand i forvejen.

Specielt for dette projekt er, at udvendig isolering af ydervægge mod gård og naboer, hævning og isolering af tag mod gården, udskiftning af vinduer og indvendig totalrenovering af lejemål går op i en højere enhed. En ny spændende lejlighed i tagetagen og installering af elevator sætter kronen på værket. Under sagens forløb faldt aftaler på plads vedrørende etablering af altaner for enden af baghuset, kombineret med en trappe til brandredning. Den oprindelige bagtrappe blev nedlagt.

En hovedentreprenør forestod hele ombygningen, fra projektering, ansøgning om byggetilladelse til det sidste penselstrøg. Alle eksisterende lejligheder er også istandsat.

Alle lejligheder er nu i en meget fin stand og som noget af det mere usædvanelige, er etageadskillelserne lydisoleret. Det er udført med en speciel gipsgranulat, hvorpå der er lagt svømmende gulve. Det er bl.a. set brugt ved renovering af hoteller i ældre ejendomme.

Parter bag projektet

Sted

Søndergade 27
Horsens

Realiseret

2012

Indstillingsår

2013

Anvendelse

Bolig

Areal

501-5.000 m²