fbpx

Søren Frichs Vej 44D

Læs projektets egen beskrivelse

De gamle maskinhaller har gennemgået en totalrenovering. Hallerne fremstår nu med nye pudsede facader, gavlene er åbnet med store glaspartier i hele facadens knap 9 meters højde mod Søren Frichs Vej, og nye ovenlysvinduer giver et smukt lysindfald i lokalerne. Isolering af tagfladerne er indarbejdet arkitekturen og er med til at stramme bygningerne op.

I hallerne er der i samarbejde med lejerne indrettet lyse og åbne kontorlandskaber, hvor de gamle konstruktioner af gittersøjler og dragere samt synlige trækbånd give rummene en helt særlig karakter.

Det ene firma er indrettet i to af hallerne. Mødelokaler skyder sig ud i det store åbne rum og giver en spændende rumindretning. Kontorarbejdspladser afløst af større og mindre mødesteder med varieret indretning og forskellige tekniske faciliteter vidner om et fleksibelt og kreativt arbejdsmiljø. Et loungeområde går igennem hele husets længde. Det andet firma er indrettet i en enkelt hal, hvorfor man her ikke oplever helt den samme rummelighed, men også her med dæk skudt ind med møderum og kontorfaciliteter. Ombygningen er foretaget med respekt for de eksisterende maskinhaller og med blik for bygningernes historie.

Parter bag projektet

Bygherre // Bricks
Arkitekt // Gudnitz Arkitektfirma A/S

Sted

Søren Frichs Vej 44D
8230 Åbyhøj

Realiseret

2013

Indstillingsår

2014

Anvendelse

Erhverv

Areal

501-5.000m2