fbpx

NEXTinvest ApS

Udlejning

Læs projektets egen beskrivelse

Renovering af 640 kvm samt tilbygning af første sal. En gammel fabriksbygning er ombygget til moderne kontorlokaler med stor vægt på miljø og lys, to køkkener, 6 toiletter, 2 badeværelser, ca. 50 arbejdspladser , lager , reception , kantine(r), p-plads samt 300 kubikmeter lager. Omkostninger til opvarmning er faldet fra 60.000 kr (der var stadig koldt) til 45.000 kr. Med 50% ekstra plads er energiforbruget samlet set halveret (vi har iskrystaller på ydervægen om vinteren).

Der er i forbindelse med renoveringen etableret store gulv til loft vinduer i hele den nordvendte facade og indsat 60% varmeafvisende vinduer i syd. Loftsvinduer (ca 20 kvm) er 80% varmeafvisende. Der er gulvarme i hele kælderen, inkl. dræn under gulvet, omfangsdræn samt platon og styrolit omkring fundament. Der er etableret ventilation i hele huset med et luftskifte på op til 3600 kubikmeter i timen.

Alt VVS og el er nyt. Det eneste, der er tilbage af den originale bygning er fundament, betondæk mellem kælder og stue, gavlvægge til første sal samt 8 h-jern og 4 limtræsdragere. Resten er nyt.

Parter bag projektet

Bygherre
NextInvest ApS

Rådgivende ing
Christian Thomsen (konstruktion)
CT-Consulting Rådgivende Ingeniørfirma
Thermwork (varmeberegninger mv)
Rådgivende Ingeniør

udførende : Our House (og bo grønne )

Sted

Generatorvej 15
2730 Herlev

Realiseret

2011

Indstillingsår

2013

Anvendelse

Erhverv

Areal

501-5.000m2