fbpx

Prisfest for Danmarks bedste renovering

28. aug 2013

Repræsentanter fra hele byggebranchen er indbudt til fest, når Danmarks bedste renoveringsprojekt skal kåres d. 5. september.

150 gæster fra hele byggebranchen samles d. 5. september i Mogens Dahl koncertsal, hvor sløret løftes for, hvem der vinder RENOVER prisen 2013 og i fremtiden kan smykke sig med titlen ”Danmarks Bedste Renovering”. Der er lagt op til fest, når Realdania og GI byder velkommen til en aften i renoveringens tegn. Programmet byder blandt andet på præsentation af de seks nominerede projekter, tale ved Klima-, Energi- og Bygningsminister Martin Lidegaard, underholdning og middag. Scenen sættes i den smukke Mogens Dahl koncertsal, der selv er en spektakulær renovering af en gammel hestestald og derfor den perfekte ramme til en aften, der sætter fokus på det gode renoveringsprojekt.

Prisfesten er kulminationen på et halvt års arbejde, hvor først 107 projekter blev indstillet til RENOVER prisen 2013 og seks projekter sidenhen nomineret. Det heldige vinderteam forlader prisefesten med æren og 100.000 kr. til sammen at fejre den nye titel.

Se de seks nominerede projekter her.