fbpx

Ny rapport giver overblik over VE-løsninger

12. aug 2014

En ny rapport fra Bygherreforeningen og Teknologisk Institut skal være med til at skabe et bedre overblik over relevante VE-løsninger til eksisterende, større bygninger. 

Omstilling af produktionen og forsyningen af energi til vores bygninger er i fuld gang. Målet er at det danske energiforbrug i bygninger skal være CO2-neutral i 2035, altså om mindre end 20 år. Det rejser en nogle centrale spørgsmål og giver energi- og byggesektoren en række udfordringer. Disse skal besvares og løses gennem klima- og energipolitikken og gennem markedets tilpasninger i form af udvikling tekniske løsninger og tilvejebringelse af vedvarende energikilder, som kan spille sammen både centralt og decentralt.

Bygherreforeningen og Teknologisk Institut har gennemført en analyse af muligheder og udfordringer for vedvarende energiløsninger til større bygninger – som første led i et tre-faset projekt, der samlet har til formål at skabe et bedre overblik og beslutningsgrundlag for bygningsejere, der ønsker at investere i vedvarende energiløsninger på matrikulært niveau.

Målgruppen er alle parter, der beskæftiger sig med energioptimering af byggeri, men rapporten henvender sig særligt til bygningsejerne, der er beslutningstagere og investorer.

Rapporten er blevet til med støtte fra GI og kan enten bestilles på www.gi.dk eller downloades her.