fbpx

Kender du Danmarks bedste renovering?

04. jan 2021

Har du været med til at udføre en renovering af så høj kvalitet og betydning, at den fortjener at kunne kalde sig Danmarks bedste? Så kan du indstille den til Renoverprisen 2021.

Fra i dag kan du indstille din favoritrenovering til Renoverprisen 2021, der udover at kåre Danmarks bedste renoveringsprojekt også belønner vinderholdet bag med en check på 100.000 kr. 

Renoverprisen går til en renoveringder kan være inspirationskilde for fremtidige renoveringer ved bl.a. at sætte bæredygtighedbrugskvalitet og samarbejde i centrum.  

Hele formålet med Renoverprisen er, at vi får sat fokus på de mange gode renoveringsprojekter, der findes i Danmark, og den positive påvirkning, de har på omgivelserne. Vi håber, at der igen i år vil komme indstillinger fra hele landet – lige fra det nordligste til det sydligste. For vi ved, at der findes gode og nytænkende renoveringer overalt,” siger Lars Axelsen, administrerende direktør i Grundejernes Investeringsfond.  

Alle typer renoveringer skal frem i lyset 
I 2020 vandt Det Kongelige Bibliotek i Aarhus prisen for på eksemplarisk vis at transformere et klassisk bibliotek til et moderne og bæredygtigt samlingspunktProjektet vandt blandt et bredt felt, der både rummede erhvervsbygninger, institutioner, boliger og kulturhuse.  

Det betyder noget for os, at der er en bredde blandt de projekter, der indstilles til prisen. For uanset, om der er tale om en renovering af et boligområde, en kulturinstitution eller noget tredje, er det med til at skabe glæde og gavn for både den enkelte og fællesskabet. Derfor håber vi meget på at se en stor mangfoldighed blandt de indstillede projekter igen i år,” siger Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i Realdania.    

Udover Renoverprisen, der i år uddeles for ottende gang, vil der også blive uddelt en specialpris. Specialprisen gives til et projekt, som er præget af en originalitet og kreativitet, der fortjener anerkendelse.  

Du kan nemt indstille dine favoritprojekter
Du kan nemt indstille et renoveringsprojekt via hjemmesiden www.renover.dk indtil d. 1. marts 2021De nominerede projekter offentliggøres medio juni. Vinderholdet af både Renoverprisen og Specialprisen kåres ved en prisfest i september 2021