fbpx

10 år med Renoverprisen
I 2022 er det 10. gang, at Renoverprisen sætter fokus på renovering som disciplin og kårer Danmarks bedste renovering. Gennem 10 år har vi set veludførte og inspirerende renoveringer af de bygninger, som vi bor, arbejder og oplever i, og det vil vi gerne anerkende og fejre. Derfor vil der i år ikke bare være én pris, men hele tre priser, der hver især kårer det bedste projekt inden for kategorierne bolig, erhverv og institutioner.

Alle de indstillede projekter bedømmes ud fra Renoverprisens fem gældende kriterier, men i anledning af jubilæet, sættes der særligt fokus på bæredygtighed som et afgørende kriterie. Fordi fremtidens bygninger skal stå på et fundament af bæredygtighed – og derfor skal Renoverprisen også.

Præmie
De tre vindere modtager hver en statuette for deres kategori og 50.000 kr. Pengepræmien skal deles af alle involverede parter bag det vindende projekt og er tiltænkt en fest eller anden form for fælles fejring – evt. med deltagelse af beboere/naboer. Overskydende penge kan ved godkendelse bruges til andet, der er relateret til projektet, fx indretning af legeplads/fællesareal, når det er relevant, dog ikke indkøb af møbler og andet løst inventar. Anvendelsen af pengepræmien skal godkendes af Grundejernes Investeringsfond og Realdania, og relevant dokumentation skal vedlægges. Grundejernes Investeringsfond og Realdania kan til enhver tid bede om dokumentation for, hvordan midlerne er anvendt.