fbpx

Her er de nominerede til RENOVER prisen

16. jun 2015

Seks renoveringsprojekter fra alle dele af landet er nomineret til RENOVER prisen 2015. Vinderen kåres d. 3. september.

De seneste tre måneder er 167 indstillede renoveringsprojekter blevet vægtet og vejet af prisens nomineringsudvalg for at finde frem til de bedste projekter. Det er blevet til seks vidt forskellige projekter fra alle hjørner af Danmarkskortet.

De seks projekter er:

I arbejdet med at udvælge de nominerede projekter har nomineringsudvalget skulle vurdere projekterne i forhold til syv nomineringskriterier. Og nomineringsudvalgets formand, Gøsta Knudsen, er ikke i tvivl om, at det er de rigtige seks projekter, der er gået videre:

-Vi er i RENOVER prisens tredje år, og det er positivt at opleve, at der stadig er så mange renoveringsprojekter, der på hver deres måde viser vejen for fremtidens renoveringer. Til sammen kommer de seks nominerede projekter hele renoveringspaletten rundt og giver intelligente og innovative bud på, hvordan man energirenoverer på en måde, som inspirerer brugerne til at ændre adfærd, hvordan man skaber liv i nærområdet og hvordan man ændrer funktion uden at give køb på historien. Alle seks projekter har potentiale til at vinde prisen, siger Gøsta Knudsen, tidligere stadsarkitekt i Aarhus og formand for nomineringsudvalget.

Det bliver et valgkollegium af 70 udpegede personer fra branchen, der får det endelige ord. De skal henover sommeren stemme om, hvilket projekt der skal løbe med titlen som Danmarks bedste renovering 2015. Vinderen kåres ved en stor fest på Papirøen i København d. 3. september.