fbpx

Billeder: Prisfest i rå rammer på Refshaleøen

12. sep 2014

Det var en parade af festlige indslag, taler og præsentation af de nominerede, da RENOVER prisen i går skulle kåre sin vinder til en prisfest på Refshaleøen. Se eller gense highlights fra festen her. (Foto: Jonas Løvstad)

Renoveringsprisen2014 287

Den rå Refshaleø med de store haller var valgt som location for årets RENOVER pris.

 

Gæsterne blev budt velkommen i Nordens største klatrehal og kunne undervejs nyde synet af et par klatrere, der klatrede til tops.

Renoveringsprisen2014 302

Morten Andersen fra sidste års vinderprojekt, Ryesgade 30, fortalte, at prisen har gjort en stor forskel for projektet. I kølvandet på prisoverrækkelsen sidste år har de haft mange fremvisninger, og de bruger prisen aktivt i deres markedsføring.

Renoveringsprisen2014 323Efter en præsentationen af alle seks nominerede – og dertil seks specialdesignede forretter – fik nomineringsudvalgets formand, Gøsta Knudsen, lejlighed til at dele ud af sine sproglige finurligheder om de nominerede projekter.

Renoveringsprisen2014 327

Finansminister, Bjarne Corydon, fik æren af at afsløre vinderen…

Renoveringsprisen2014 331…som var sportshallen Diamanten i Sønderborg.

Jan Nielsen, centerleder for Diamanten, siger om kåringen:  “Vi sad og ventede i spænding til op over begge ører, indtil Bjarne Corydon åbnede kuverten med vinderen i, og kårede Diamanten som vinder. Det var STORT. Vi regnede ikke med at vinde, for vi vidste, at det ville blive svært. Så vi er utroligt glade for prisen.”

Med prisen følger en pengegave på 100.000 kr. “Dem skal vi bruge til at holde en folkefest, hvor vi inviterer alle dem, der har været med til at få projektet til at lykkes – lige fra borgere til håndværkere. På den måde vil vi gerne sige tak,” siger Jan Nielsen.
Renoveringsprisen2014 339Efter kåringen var der sejrsparade af okse og akrobatik til hovedret.

Renoveringsprisen2014 347Og desserten stod på en ekstra prisoverrækkelse – den bedste byg-selv-lagkage skulle nemlig kåres. Gæsterne kastede sig over små kagebunde, kagecremer og glasurer i dysten om, hvem der kunne kreere den mest spektakulære mini-lagkage.

Renoveringsprisen2014 351Aftenen sluttede smukt med en mini-koncert med Gerda Monroe.

Renoveringsprisen2014 353Og et festfyrværkeri satte det endelige punktum for aftenen.