Masteskurene og Mærsehuset

  • Realiseret

    2009

  • Anvendelse

    Erhverv

  • Areal

Beskrivelse

Dette er en helt usædvanlig renovering, transformation og restaurering af træskure fra midten af det 18. århunderede, der var i total forfald, nu ændret til moderne lyse skure der benyttes til udstilling, showromm mm.
Projektet blev indstillet i 2011 til Mies van der Rohe award og fik Københavns Kommunes arkitekturpris 2009. Projektet har været genstand for meget opmærksomhed i ind og udland. Projektet er optaget som reference projekt i Københavns Kommune vedrørende indeklima tiltag samt på den europæiske 3ENcult
organisation.
Projektet er udført af arkitekter maa Frank Maali & Gemma Lalanda der helt usædvanligt ligeledes var entreprenører!!! Projekt 2002-06 byggeri 2007-09.
Der er opnået tilladelse i Det Særlige Bygningssyn og Kulturarvsstyrelsen til
innovative eksperimenter, hævning af skurene mm.

Galonsvej 35 - 41 DK - 1437 København K