fbpx

Den gode pressemeddelelse

Dato

23. juni 2021

Tid

08:30 - 11:00

Sted

Advice A/S Gammel Kongevej 3E, 4. sal 1620 København V

Kom til netværksmøde og hør Morten Laasholdt, Presseansvarlig hos Sweco Denmark, holde oplæg om den gode pressemeddelelse

Mange kommunikationsfolk har gennem tiden erklæret pressemeddelelsen død. Faktum er, at den fortsat er det bedste redskab, du har i PR-værktøjskassen. Spørg selv journalisterne!

Men hvornår er pressemeddelelsen relevant, hvad indeholder den, og hvordan skriver du en fængende vinkel, så din pressetekst skiller sig ud i redaktionens indbakke?

På dette netværksmøde får du gode råd til strukturen og vinklingen i din pressemeddelelse. Sammen lader vi os guide af de gode eksempler, og dem, der har plads til forbedringer. Vi ser på rubrik, manchet og citat, og taler formål, timing og medievalg. Og så diskuterer vi også, hvornår det giver bedre mening at pitche et interview, skrive et debatindlæg eller udkomme på egne medier.

Du er velkommen til at sende et eksempel på en aktuel pressehistorie, du gerne vil dele ved netværksmødet. Så tager vi måske netop din tekst i kærlig behandling. Send din pressemeddelelse til morten.laasholdt@sweco.dk, og skriv gerne, hvad du ønsker, vi skal se nærmere på.

Morten Laasholdt er presseansvarlig i arkitekt- og ingeniørvirksomheden Sweco. Før det har han gennem 13 år arbejdet som pressekonsulent på to kommunikationsbureauer og rådgivet og eksekveret presse i alle afskygninger for 200 virksomheder fra stort set alle brancher. Morten har skrevet på den gode side af 1.000 pressemeddelelser.

Retningslinjer ifm. Covid-19
Grundejernes Investeringsfond tilbyder god plads og mulighed for at holde afstand under hele netværksmødet. Vi følger naturligvis gældende retningslinjerne for forsamlinger.

Program
8.30-9.00 Morgenkaffe
9.00-10.30 Oplæg ved Morten Laasholdt inkl. eksempler fra branchen
10.30-11 Mulighed for spørgsmål og netværk

Tilmelding