RENOVER prisen er siden 2013 blevet uddelt én gang årligt til Danmarks bedste renovering. Her kan du se hvilke projekter, der indtil nu har vundet RENOVER prisen.

Konstabelskolen

Sanseligt pirrende og fandenivoldsk med en kunstnerisk kvalitet som et maleri af Asger Jorn. Konstabelskolen er et nytænkende bidrag til bæredygtig renovering. Sådan lød nomineringsudvalgets vurdering af de københavnske ungdomsboliger på Margretheholm, der vandt RENOVER prisen 2016.

Læs mere om renoveringsprojektet

Herning Bibliotek

En øjenåbner og et slag i bolledejen til ære for det berømte, fremadrettede midtjyske gå-på-mod. Sådan lød nomineringsudvalgets motivation for at give Herning Bibliotek RENOVER prisen 2015.

Læs mere om renoveringsprojektet

Diamanten, Sønderborg

En udvikling fra usexet tristesse til oplevelsesrig arkitektur med noget på hjertet. Sådan lød nomineringsudvalgets begrundelse for at give RENOVER prisen 2014 til Diamanten.

Læs mere om renoveringsprojektet

Ryesgade 30 A-C

Store energibesparelser uden at det er gået ud over bygningens kulturhistorie og arkitektur. Sådan lød motivationen for at nominere den historiske københavnerejendom, Ryesgade 30 A – C, som i 2013 blev belønnet med RENOVER prisen.

Læs mere om renoveringsprojektet